REPAREREN EN OMVORMEN VAN SIERADEN

Het repareren en het veranderen van sieraden en juwelen is een persoonlijk proces. U bent gehecht aan uw sieraad. Daarom neem ik alle tijd om samen met u te bespreken wat uw wensen zijn. Uiteraard denk ik mee over mogelijkheden en breng ik u wellicht op idee├źn waar u niet direct aan denkt.

U WEET WAAR U AAN TOE BENT

Uiteraard krijgt u van uw sieraad reparatie vooraf een prijsindicatie. Het vermaken van sieraden is heel breed. U kunt bestaande sieraden een nieuw uiterlijk geven door een edelsteen of briljant toe te voegen. Bijvoorbeeld het vermaken van trouwringen. Hierdoor krijgt u een bijzonder aandenken aan een dierbaar persoon, of trouwringen van uw ouders tot een mooie nieuwe ring maken.

WAARBORG EN LEVERING

De reparatie en levering valt onder de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging van Goud- en Zilversmeden, vastgelegd bij de arrondissementsrechtbank te s-Gravenhage. Een kopie hiervan is verkrijgbaar op aanvraag.

INTAKEGESPREK

De reparaties en het vermaken worden in mijn eigen atelier/winkel uitgevoerd. U kunt een afspraak maken voor een reparatie. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier of bel 
+31 (0) 629125335
Splits e-mailadressen met een komma.