SIERADEN EN KUNST ZIJN MIJN PASSIE

Na mijn opleiding Productvormgeving en Architectonische vormgeving en Sieraadvormgeving aan de academie beeldende kunst in Maastricht, heb ik een vervolgcursus diamant zetten in Schoonhoven en Amsterdam gevolgd. Daarna heb ik de opleiding ‘Micro Pave diamantzetten’ bij Diaset in Utrecht afgerond.

IN MAASTRICHT HEB IK MIJN ATELIER EN WINKEL

Sinds 2006 heb ik een atelier in het centrum Maastricht. Hier ontwerp en vervaardig ik mijn eigen sieraden en juwelen. Als Vrij kunstenares en Edelsmid zie ik mijn werk als een uitdagende combinatie waarin ik beide vakgebieden combineer. Dat leidt tot unieke en originele sieraden. Een sieraad dat voor altijd herinnert aan het unieke moment van het krijgen en de gelegenheid daarvan. De sieraden zijn stuk voor stuk uniek in vorm, kleur en samenstelling. Soms strak en modern, dan weer klassiek of vrij organisch.

NATUURLIJKE MATERIALEN VERWERKT IN PERSOONLIJKE EN OP MAAT GEMAAKTE SIERADEN

In hoofdzaak werk ik vooral met natuurlijke parels, edelstenen, halfedelstenen en goud en zilver. Daarnaast maak ik persoonlijke en op maat gemaakte sieraden voor mijn klanten. Bestaande sieraden of erfstukken kunnen vervaardigd worden tot een prachtig hedendaags juweel. U kunt in mijn atelier ook terecht om eens te praten over een bijzonder herinneringssieraad of een rouwsieraad. Naast eigen werk maak ik ook sieraden in opdracht. Als u een idee hebt dat u vertaald wilt zien naar een sieraad, loop dan binnen in mijn winkel of neem contact op via email of deze website.