EEN PERSOONLIJK SIERAAD

Een persoonlijk sieraad is tijdloos en heeft emotionele waarde. Daarom is het belangrijk dat we samen bepalen wat u wilt. In mijn winkel en atelier kan ik laten zien wat de mogelijkheden zijn en gaan we in gesprek over uw ideeën.

TROUWSIERADEN

Een trouwring is een symbool van liefde en is bij uitstek een sieraad dat naadloos moeten aansluiten bij uw persoonlijkheid en gevoel. Ik heb al veel trouwringen mogen maken en het blijft een bijzonder proces. Ik vind het een uitdaging om iets te maken waar u een leven lang van kunt genieten en dat u bij u draagt. Tijdens het ontwerpen wordt er eventueel samen met u geanalyseerd welke symboliek u graag verbeeld zou zien. Wat is voor u van belang, wat inspireert u? De maatwerk sieraden worden slechts een keer en alleen voor u gemaakt.

ROUWSIERADEN

Het leven kent leuke en trieste momenten. Een persoonlijk rouwsieraad kan de pijn natuurlijk niet verzachten, maar kan wellicht wel een positieve rol spelen bij het rouwproces. Een blijvend aandenken aan een dierbaar iemand kan troost bieden en u kracht geven verder te gaan.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR UW EIGEN SIERAAD

Ik creër niet alleen trouw- en rouwsieraden, maar sta open voor (bijna) alle ideeën om uw idee of concept te verwerken in een sieraad. Dat kan een broche zijn, een bijzondere hanger of spetterende oorbellen, maar ik maak ook experimenteer werk. Uw wensen en voorkeuren zijn daarbij leidend, maar ik probeer ook mee te denken zodat we samen komen tot een uniek sieraad. U kunt hieronder via het afsprakenformulier direct een afspraak maken zodat we samen in mijn atelier kennis kunnen maken en uw wensen kunnen bespreken. U kunt mij ook bellen via +31 (0) 629125335.

Splits e-mailadressen met een komma.