t. +31 (0)629125335
Login

4 × 1 =

Lost your password?

Cart0

Geen producten in uw winkelmand.

BEZORGING

De verzendkosten  zijn gebaseerd op de tarieven van PostNL. Bestellingen vanaf € 100,- worden standaard aangetekend verzonden. U heeft  de mogelijkheid om uw bestelling onder rembours te laten verzenden. Hier zijn voor u wel extra kosten mee gemoeid.

GARANTIE | NIET GOED GELD TERUG

Als een artikel niet goed is of verkeerd is geleverd, wordt het zo spoedig mogelijk na geleverd dan wel het aankoopbedrag terugbetaald.

Alle artikelen worden gecontroleerd, voordat deze opgestuurd worden, op beschadiging en op gebreken. Producten worden bij verzenden goed en stevig ingepakt!

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verkleuringen van sieraden. Dit kan komen door verschillende dingen (zuurgraad van de huid, gebruik van parfum, water, ect) Dergelijke verkleuringen zijn natuurlijk en vallen niet onder de garantie.

KLACHTENAFHANDELING

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening, zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht  aan de afdeling klantcontact aan ons door te geven. Dit kan per email, post of telefonisch. Onder de rubriek “contact” op onze homepage vindt u onze gegevens. Onze afdeling klantcontact zal uw klacht in behandeling nemen en proberen naar ieders tevredenheid uw klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht er meer tijd nodig zijn, dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

RETOUR

Indien een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet kunt U dit uiteraard retourneren. U dient dan het artikel uiterlijk binnen veertien dagen na ontvangst naar onderstaand adres retour te sturen. U dient hiervoor het artikel samen met een kopie factuur in een stevig pakketje te versturen.

Doet U a.u.b. een kopie van de factuur bij de retourzending, zodat wij alle informatie weer hebben tot verwerking. Direct na ontvangst controleren wij het artikel op onderstaande voorwaarden. Heeft U aan deze voorwaarden voldaan dan ontvangt U binnen 7 werkdagen het volledige aankoopbedrag retour op uw bankrekening.

Retourneren van artikelen kan enkel onder de volgende voorwaarden, voor zover redelijkerwijs mogelijk:

– Het artikel mag niet gedragen / gebruikt zijn.
– Het artikel mag niet beschadigd zijn.
– Het artikel dient te zijn voorzien van alle originele aangehechte labels en stickers.
– Het artikel dient U aan te leveren met alle bijgeleverde informatie en accessoires in de originele verpakking.

Kosten van retourzendingen zijn voor eigen rekening en risico koper. Suzan Delfani kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het beschadigen of zoekraken van retourzendingen.

Informeer naar de juiste wijze van verzending op het postagentschap.

Retour adres

Suzan Delfani
6211 LM Maastricht
Vergeet niet een kopie van de factuur toe te voegen aan uw pakket!!!

Toch nog vragen over het retourneren van uw aankoop?

E-mail: info@suzandelfani.com
Telefoon (Nederland): 0629125335

BETALEN

U kunt op de site van Suzan Delfani met de volgende betalingsmiddelen terecht:

– Ideal
– Mr. Cash
– Sofort Banking
– Creditcards: Visa / Eurocard / Mastercard
– Paypal

Tevens kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om op voorhand uw betaling over te schrijven op rekening:

IBAN: NL 80 RABO 0386 7870 85 BIC: RABONLU